WebDesign

Juliette’s stijl is wat eigenzinnig met veel frisse tinten en een ‘wat andere’ benadering. Te verwachten van een beeldend kunstenaar : ) In de navigatie en widgets vind je een praktisch gerichte geest terug, waar de nadruk ligt op snel informatie vinden en een goed responsive systeem.

In 2004 volgt Juliette de verkortte 1-jarige HBO opleiding voor Grafische vormgeving & Webdesign waar zij met glans afstudeerd. Inmiddels is zij WordPress Specialist.

WordPress is een prachtig responsive systeem waarbij je site ook op de tablet en telefoon snel en adequaat functioneert. En je natuurlijk zelf de updates kunt doen. Er zijn inmiddels duizenden thema’s waaruit gekozen kan worden, maar als jij aangeeft waarnaar je op zoek bent kiezen wij het meest geschikte thema voor jou werk/ business en geven dit vorm. In de zgn. plug-ins en widgets kunnen we zorgen voor: blog, magazine, online boekingssysteem, agenda, formulieren, embedded video’s, galeries, shop.

Om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen doen werkt Juliette samen met professionele vormgevers. Je kunt via Juliette gebruik maken van specialisten in DTP, design, technisch webdesign, web-development, grafische vormgeving, fotografie, tekstschrijven, video creation, SEO specialisatie en zelfs een componist. Behalve websites maken we ook grafisch werk, design, art en boeken.

Als host raad ik je ten sterkste One.com aan. Veel ruimte, 24/7 helpdesk en gunstig qua budget >>>

Wat gaan we doen en wat zijn de geschatte kosten voor het bouwen van een nieuwe website ?>>>

Contact met Juliette: 06 42 80 60 50 of sales@jvanbavel.com

I protect my creations with CCPROOF
I protect my creations with CCPROOF

RECENT WERK.: (tenzij anders vermeld) gemaakt door Juliette.

WEBSITE, LOGO, VISITEKAARTJES: marleen-therapie.nl
WEBSITE: Bijzonder trots ben ik op de pagina tarieven (mooi online boekings-syteem ) en de pagina gastenboek. Ik gebruik in mijn websites zoveel mogelijk een single-layered menu zonder sub-elementen waardoor de navigatie (ook mobiel en op tablet) zeer overzichtelijk blijft.

 

prscr-home

VISITEKAARTJES

visitekaartjes-marleen-therapie-achter visitekaartjes-marleen-therapie

LOGO

 

WEBSITE: manonjansen.nl

Implementatie van zachte tinten door een verloop in de achtergrond. De kleuren van het logo zijn in de gehele site doorgevoerd. Op de home-page verwijzen 3 buttons direct door naar de belangrijkste items. De pagina massage laat in 1 oogopslag het aanbod zien en Blog versmelt met de lay-out ( http://manonjansen.nl/blog/).

Homepage manonjansen.nl

 

WEBSITE: Dutchnaturalista.com

Een frisse cleane uitstraling voor een jonge ZZP-er. Eenvoudige kleurstelling met wat accenten. Instagram mooi geïntegreerd en top-fotografie.

DN2

 

 

WEBSITE & LOGO (M. Beulink) stichtingvanzelfsprekend.nl

joan

 

WEBSITE (Juliette) & LOGO (Monique Beulink) : psychologenpraktijksuidman.nl

Een HTML website die Juliette letterlijk heeft nagebouwd in WordPress. Mbv de achtergrond menustructuur en logo.

suidman

 

WEBSITE & LOGO (by M. Beulink): arteos.nl

arteos

 

WEBSITE, PHOTOGRAPHY & LOGO: jvanbavel.com

Stoere uitstraling met mooe galleries. Snel navigeerbaar door single-layered menu. Een opvallende slideshow en strak contactformulier.

jvanbavel

 

WEBSITE : helmuthetzel.com

Een leuke uitdaging om voor een journalist een heel persoonlijke maar toch professionele site te maken. In de sidebar kun je snel naar zijn laatste artikelen switchen zonder de pagina te hoeven verlaten. De tweetalige menu bar is uniek. Zonder over te hoeven gaan in een andere menu-stelling kun je direct kiezen in welke taal je het artikel wilt lezen. Mannelijke doch toegankelijke uitstraling

helmut

 

WEBSITE: kunstenares.eu

Een volle website die goede navigatie nodig heeft. Op de homepage vind je direct het events schema en de hoofdonderdelen Verder strakke galleries, video’s en een kunstzinnige uitstraling. Ook hier maak ik gebruik van een single-layered menu.

kunstenares

 

WEBSITE & LOGO : eva-artproductions.com

eva

 

WEBSITE: loftymind.com

Ook een bestaande HTML site die letterlijk is omgezet naar WordPress, zodat de site eenvoudig kan worden uitgebreid en geupdate.

prscr-home