Uitreiking Society Gloss Awards op 14 december 2015

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/12/2015
11:30 am - 4:30 pm

Location
Crown Plaza

Categories


Zoals ieder jaar worden ook dit jaar op de Society Lunch de Awards uitgereikt aan 2 BNN-ers die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de society.

Juliette giet speciaal voor de gelegenheid de beeldjes in een nieuw jasje omdat dit jaar de Awards overgaan in andere handen.
Verzorgde Paul van der Linden van de Society World Magazine jarenlang de glitter en glammer rondom de awards, wordt het stokje dit jaar doorgegeven aan een geweldige nieuwe sponsor: Angela Hoogeveen van Gloss Magazine

Dus welkom de Society Gloss Awards op:

The lunch that matters…

De society lunch is een traditie welke door Tony Tetro gestart is. Het jaarlijks terugkerend evenement geniet vele bekende gasten uit binnen en buitenland. Het evenement zelf wordt elke keer weer gehouden op exclusieve locaties met prachtige gasten en we kunnen dan ook met recht spreken van een top entourage.

Tony Tetro, de grondlegger van de society lunch wil zich zelfs na 10 jaar steeds weer overtreffen. Elk jaar moet het beter, grootser meer allure krijgen en is het voor de gasten een eer om aanwezig te mogen zijn.